Om företaget

Legotillverkning av elektronik

Sterner Electronic AB är ett EMS-företag som främst jobbar med serieproduktion av elektronikprodukter. När du vänder dig till oss, oavsett om du är i behov av projektering eller bara vill ha hjälp med produktion, möts du av en hög flexibilitet, korta ledtider, hög kvaliet och prioriterad kundservice. 

Varje kund som tar hjälp av oss kan förvänta sig högsta kvalitet i sina projekt, när det gäller allt från processer och kommunikation till färdigställd produkt. För att vi ska vara nöjda efter att projektet är klart krävs det inte bara ett hundraprocentigt resultat, utan också en bra upplevelse på vägen. 

Anpassning för att lösa dina behov och önskemål

Sedan vår start 1988 har vi jobbar på ett kundorienterat vis, för att du som kund alltid ska känna att du får precis det du är ute efter hos oss. Vid förändrade behov eller önskemål vänder du dig direkt till oss och möts av flexibilitet och innovativa lösningar. 

När Mikael Sterner startade företaget 1988 var huvudfokus på fiskmatarutrustning för odlingar. När han såg ett stort behov från företag runtom i landet utvecklade han också legotillverkning av elektronik. Från att företaget verkade mycket lokalt har det växt avsevärt och vi ser fram emot allt vad framtiden har att erbjuda. Alltid tillsammans med dig som kund. 

Kontaktuppgifter

+46 70-746 57 09​​​​​​​, Stefan Sterner
+46 72-727 22 40, Ola Augustsson
+46 70-583 43 52, Sverker Drake​​​​​​​

Order/Förfrågan: order@sterner.se
Faktura: faktura@sterner.se
Reklamationer: service@sterner.se