Elektronikproduktion

Kundorienterad produktion av högsta kvalitet

När du vänder dig till oss på Sterner Electronic AB kan du förvänta dig en effektiv process. Med en stor flexibilitet styr vi en produktion där du som kund alltid vet vem du kan vända dig till för frågor och ändrade önskemål. På det sättet skapas en stor tillit mellan dig och oss, vilket är en stor del av ett lyckat samarbete.

Vi rör oss mycket inom maskinbestyckning, handlödning och montage av kretskort. Du kan lita på att vår kunniga personal har väsentlig erfarenhet och kompetens som gör att varje produkt och process utförs på bästa sätt. 
​​​​​​​

Kompetensutveckling för ditt resultat

Inom varje företag är det av stor vikt att kontinuerligt förbättra företagets olika delar och områden. För oss är just kompetensutveckling i främsta rum, där alla inblandade i företag får ett brett utbud av utbildningar. Genom att vår personal har bred kompetens gynnas vi också av varandras kunskap, genom att lära av varandra. 

Vi är en tight, mindre grupp som jobbar effektivt, skickligt och flexibelt i allt vi tar oss an. På det viset får du som kund alltid ett hundraprocentigt resultat. 

Kontaktuppgifter

+46 70-746 57 09​​​​​​​, Stefan Sterner
+46 72-727 22 40, Ola Augustsson
+46 70-583 43 52, Sverker Drake​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​Order/Förfrågan: order@sterner.se
Faktura: faktura@sterner.se
Reklamationer: service@sterner.se